Werk met mij

Je hebt vast allerlei excuses waarom je geen taken wil uitbesteden en geen hulp nodig hebt, maar ik heb heel veel redenen waarom jij dat wel zou moeten doen!

Waarom heb jij nou een Virtual Assistant en/of een Online Business Manager nodig?

 • Je hebt blije klanten, de aanvragen komen wel binnen. Maar dan, de rest moet ook gedaan worden, alles regelen, onboarden, plannen, organiseren, administratie bijwerken (want ja er moet wel geld binnen komen).
 • Die ontplofte mailbox die negeer je maar gewoon. 
 • Je to-do-list is meer een meerjarenplan geworden, liefst stop je deze dan ook lekker weg.   
 • Tijd heb je altijd te weinig, maar je kan dan ook niet toveren.
 • En laten we het vooral ook niet hebben over die stress en slechte nachtrust die je hier ook nog van krijgt. 
 • Overzicht en structuur, die zijn allang ver te zoeken. 
 • Je hebt te weinig tijd voor je gezin. BAM en dat is misschien nog wel het ergste... 
 • Een avondje voor jezelf, je kunt het je bijna niet meer herinneren. 
Wil je alles zelf blijven doen en niet verder groeien? Of is het nu tijd om het anders te gaan doen?

Je hebt twee keuzes:

❌Je kunt blijven aanmodderen, een te lange to-do-list houden, alle ballen omhoog proberen te houden, stress ervaren, weinig focus hebben. Op deze manier gaat je bedrijf niet groeien. 

✔️Of je kiest ervoor om meer focus, rust en groei te creëren voor jezelf en je onderneming. 

Dit is toch wat je wil! Om te kunnen groeien en een balans te vinden in je werkzaamheden is hulp natuurlijk heel fijn. Op deze manier laat je taken los en richt jij je op je eigen werkzaamheden en groei van je onderneming. 

Wij gaan je helpen, door taken van je over te nemen!

Door met mij en mijn team samen te werken: 

 • Ervaar je minder chaos, omdat nu alles gestructureerd is en je werkt via een duidelijke planning. Je hebt met mij je taken goed verdeeld. Je back-office is goed ingericht en wordt goed bijgehouden.
 • Heb je een mooie website die aansluit bij de uitstraling van je bedrijf en deze wordt up to date gehouden.
 • Krijg je weer tevreden klanten, je hebt zelf nu meer tijd om hier aan te besteden. Doordat je hier meer tijd aan besteed, haal je ook een hogere omzet en heb je tijd voor leads. 
 • Ben je consistent aanwezig op social media, doordat we hier een duidelijke structuur in hebben aangebracht. 
 • Heb je meer tijd voor je gezin en je relatie verbetert, doordat je meer vrije tijd hebt. Je wordt gelukkiger en zit beter in je vel, door meer tijd voor jezelf te nemen. Je ervaart nu geen stress meer, alles is goed verdeeld en gestructureerd. Je krijgt weer energie om nieuwe dingen te gaan doen.

Wat we gaan doen....

Als jij zover bent dat je weet dat je niet alles alleen hoeft te doen, ook al kun je het allemaal best zelf. Zijn we al heel ver, je hoeft nu alleen die drempel maar over om ook echt die matchcall in te plannen. 

En dan, gaan we samen werken aan de groei van jouw bedrijf. Geven wij jou vertrouwen, dat wij alles met liefde doen en met dezelfde passie als jou. Gaan we jouw bedrijf nog groter maken door (en dat hoeven echt niet al deze dingen te zijn): 

Processen optimaliseren en automatiseren

Je doet waarschijnlijk heel veel uit vanzelfsprekendheid, doordat jij denkt dat dat het beste is en voor jou goed werkt. Maar we gaan nu wel verder kijken. Ik kijk naar je processen en daar waar nodig gaan we die ook optimaliseren en automatiseren. Niks is gemakkelijker als veel vanzelf gaat en veel sneller natuurlijk. Al die nieuwe processen leggen we ook vast, voor jou mij en eventuele andere teamleden. 

Taken uit handen te nemen

Die mailbox gaat niet vanzelf leeg, die nieuwe klant moet wel alle info krijgen en juist worden geonboard. En zo zijn er natuurlijk nog wel meer terugkerende taken die gedaan moeten worden. Deze nemen wij allemaal uit handen. Zo krijg jij meteen meer ruimte om voor je klanten te werken en jouw creativiteit in te zetten voor de groei in jouw bedrijf. Dit stuk laat ik grotendeels doen door mijn teamleden, maar bewaak hierbij altijd het overzicht en de kwaliteit van de werkzaamheden. 

Jouw bedrijf managen

Als je met meerdere teamleden werkt, is het soms lastig om het overzicht te houden. Daarvoor kun je mij inzetten. Ik ben dan de manager in jouw bedrijf, stuur iedereen aan, check of taken worden gedaan, als jij nieuwe ideeën hebt, zet ik dit om in een plan en zet ik de taken uit. Een goede samenwerking leidt immers tot meer groei. We houden ook het grote plaatje inzicht met een duidelijke (jaar)planning, waar we ook je doelen in meenemen. Belangrijkste is dat jij gaat doen, waar jij blij van wordt en goed in bent. Dan doe ik hetzelfde :).

Sparringspartner

Al die geweldige ideeën die je hebt, wil je wel met iemand bespreken. Jou man of beste vriendin vindt ze toch allemaal geweldig. Je wil iemand die met je meedenkt en niet alleen maar kijkt. Een partner in crime om jouw bedrijf verder te laten groeien. Maar ook iemand die meteen in concrete actie komt als jij een briljant idee hebt en ervoor zorgt dat het ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. 

Sandra de Hoon

Ben je al overtuigd?

Want dan gaan we nu over tot het laatste punt. Om te kunnen groeien, moet je ook INVESTEREN. Jazeker dat hoort het ook bij. 

En wat dat jou dan oplevert: 

 • meer tijd voor je gezin en jezelf
 • minder werkdruk
 • meer tijd voor jouw klanten
 • meer plezier in het ondernemen
 • meer focus, je weet nu wat je moet en wanneer
 • en meer geld, er gaat meer binnenkomen (ook nadat je mij hebt betaald)

En nog een paar voordelen:

 • ik werk locatie onafhankelijk, werk gewoon voor je op afstand
 • je hebt niemand op je loonlijst, geen kosten voor een werkplek of apparatuur
 • een kennisbank onder de knop, ik ken heel veel systemen, of zoek het helemaal voor je uit of als ik iemand weet die beter is, zet ik die in
 • structuur en overzicht hoe fijn is dat

En waarom zou je dan met mij en mijn team samenwerken?

Met mijn jarenlange secretariële ervaring en vele opleidingen/cursussen/trainingen, ondersteun ik je op alle vlakken in je back-office en zorg ik dat jouw business draait. Jij doet waar jij goed in bent en ik doe waar ik goed in ben. Ik krijg er een kick van om jou als ondernemer te ondersteunen, zodat jij meer energie en focus hebt en kunt groeien op persoonlijk en zakelijk gebied. 

Daarbij het ik ook jarenlange leidinggevende ervaring. Heb ik de juiste teamleden in mijn team om voor iedere taak in te zetten. Ze zijn allemaal door mij persoonlijk uitgezocht en worden ook door mij begeleid. 

Wil je nog even wat bewijs, dat ik wel echt werk verricht...

Maaike de Vogel - Lenora Solutions

Ik bedacht een challenge maar moest hier dan ook een aanmeldpagina en sales funnel voor maken. Techniek en ik zijn geen vrienden en ik vroeg Sandra of zij tijd had om mij te helpen. 

Gelukkig deed ze dit. Maar ze hielp niet alleen mee, ze dacht ook mee. Over de creatieve opbouw van de webpagina en over de inrichting van het mailprogramma. Daarbij schakelde zij super snel en doordat ze meedenkt was het een hele fijne samenwerking. Gelukkig gaat zij mij met nog een aantal pagina's helpen. Ik ben super blij met Sandra en wil haar iedereen aanraden! 

Corine Dijk - De Beautyonderneemster

Ik heb Sandra ingeschakeld omdat ik door het de bomen het bos niet meer zag. Wat moet ik mijn klant aanbieden (gratis weggever) en hoe werkt dat allemaal qua programma's en dergelijke. Ze zoekt alles super voor je uit! Het heeft mijn start van mijn onderneming naar een hoger level gebracht. Sandra is vriendelijk, duidelijk en vooral gedreven in haar vak!

Marielle van Houdt - Ondernemen met structuur

Sandra heeft me goed geholpen met het bouwen van mijn website (ondernemenmetstructuur.nl). Op basis van mijn wensen en ideeën heeft ze dit technisch omgezet naar een professionele website. Geduld en betrouwbaar, dat zijn eigenschappen die bij Sandra passen. Het was voor haar geen probleem om nog maar weer een keer de punten op de i te zetten. Ik schakel Sandra zeker weer in voor hulp met de site. Ook aan mijn klanten beveel ik haar van harte aan.

Carina de Vries - Workspaceheroes

Sandra heeft met veel entthousiasme en een half woord mijn webinar pagina in elkaar gezet. Ze wist precies wat ze van mij nodig had en heeft daar vakkundig en snel een goede pagina van opgemaakt in WordPress. Super fijn!

Carlijn Evers - Sign Your Design

Superfijn in de communicatie en betrouwbaar. Ze heeft voor mij de nieuwsbrief omgeving opgezet en de mailfunnel gemaakt. Erg blij met de manier waarop ze werkt en meedenkt. 

Joske Kuut - Passion4Guests

Ik liep aan tegen een probleem met een e-book. Sandra hielp me snel en ze overtrof mijn verwachtingen door ook meer informatie te geven dan nodig. Heel prettig geholpen en vooral snel. 

Jack Derks - ABAB Accountants B.V.

Ik heb het genoegen gehad om 15 jaar met Sandra te mogen werken. Sandra is sterk in het organiseren en plannen van werkzaamheden, houdt het overzicht en is enorm sociaal betrokken. 

Gian Roelands - G Projects 

Het is een zeer fijne samenwerking om met Sandra samen te werken. Ik ben super tevreden over je werk, bedankt voor het maken van mijn website. 

Sandra de Hoon

Wie is Sandra?

 

Mijn naam is Sandra en ik ben Online Business Manager. Ik krijg er een enorme kick van om ondernemers zoals jij te ontzorgen. Ik help je met het aanbrengen van structuur, inrichten van tools en neem terugkerende taken voor je uit handen. Daardoor houd jij op jouw beurt tijd en ruimte over die je in jouw core business kan steken.

Sandra de Hoon

Wil jij weer met focus en plezier ondernemen? Zo gaat dat in zijn werk...

MATCHCALL

In deze call gaan we eerst kijken of we een match zijn. Dat is het belangrijkste bij de start van een samenwerking. En ga ik je heel veel vragen stellen over jou, je onderneming en hoe je nu alles doet. Je hoeft alleen maar eerlijk antwoord te geven. 

Strategische analyse

Tijdens de matchcall heb ik je al heel veel vragen gesteld. Soms is het nodig om voor een deel van je processen een analyse te maken. Tijdens deze analyse duik ik hier helemaal in en geef ik je een advies hoe je dit kunt aanpakken (met of zonder mij). 

Ondersteuning op maat

Zijn we een match en ben ik de juiste persoon om jou te gaan ondersteunen. Dan zal ik je een aanbod op maat doen, omdat iedere ondernemer en onderneming anders is en ook andere ondersteuning nodig heeft. 

Zie je het zitten om met mij samen te werken?

Plan dan hier je matchcall in en dan kunnen we kijken of we een match zijn.