Webdiensten

Basic website bouwen

Wil jij ook een website van jouw bedrijf, dat kan! We maken in overleg een website in WordPress met jouw huisstijl. We bespreken wat je wilt en kijken samen wat je wel en niet mooi vindt. Jij levert je logo, teksten, afbeeldingen en huisstijl aan en dan ga ik aan de slag. Hierna ga ik voor je aan de slag. Je krijgt uiteraard de voortgang te zien, zodat je nog aanpassingen kunt doorgeven. Het hele proces hoeft niet lang te duren. Als jij weet wat je wilt, kan jouw website binnen twee weken live zijn.

Bouwen van een basic website omvat:

  • 4 pagina's
  • footer
  • socials
  • licenties voor 1 jaar
  • SSL-certificaat
  • je levert zelf logo, content en afbeeldingen aan

Werkwijze basic website laten bouwen

Stap 1

Vragenlijst

Je krijgt van mij een vragenlijst die je dient te beantwoorden. Aan de hand van deze vragenlijst weet ik wat je wil en mooi vindt. 

Stap 2

Huiswerk

Je moet zelf eerst aan de bak. Ik wil graag alles van je ontvangen, zoals: logo, teksten, afbeeldingen en huisstijl.

Stap 3

Uitwerken

Vervolgens ga ik aan de slag met het eerste concept. Hierna volgt de eerste revisieronde. Neem de website grondig door en geef aan wat je anders wil. 

Stap 4

Laatste aanpassingen

Na jouw opmerkingen ga ik weer aan de slag en pas ik alles aan. Hierna kun je nog een tweede keer je opmerkingen doorgeven. Je zet nu echt de puntjes op de i. 

Stap 5

Gereed

Ik pas de laatste dingen voor je aan en dan is je website gereed en online. 

Basic website bouwen

Jouw eigen WordPress website

499,00 excl. btw

Website op maat

Wil je geen basic website, maar iets uitgebreider en echt helemaal op maat gemaakt met eventueel een webshop? Dat kan. Je website is immers je online visitekaartje en iedereen heeft een andere smaak en wil andere functionaliteiten op de website. Ik kan dan een website geheel op maat voor je maken. Ik zal er dan tevens voor zorgen dat je website SEO proof is en goed in google te vinden is. Het starttarief voor een website op maat bedraagt € 650 exclusief btw. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Website onderhoud en support

Nu je website klaar is en live is, dien je hem wel te onderhouden. Je wilt natuurlijk niet dat hij traag wordt of nog erger, gehackt wordt. Je kunt dit zelf doen, maar natuurlijk ook door mij laten doen. In dit maandelijks abonnement verzorg ik de volgende zaken:

  • updates
  • back-up
  • rapportage met uitgevoerde werkzaamheden

Het is wel zo leuk als je website up to date blijft. Je kunt door mij aanpassingen laten doen, zoals nieuwe content plaatsen, blogs of foto's. Hiervoor kun je een strippenkaart nemen.

 

Het onderhoudspakket en support bied ik aan na het bouwen van je website. Heb je hier al meer vragen over, neem dan gerust contact op.

Webshop of andere functionaliteiten?

Wil je iets anders dan hierboven is aangegeven? Zoals een webshop, andere functionaliteiten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

FAQ

Ik werk het liefste samen met hostingpartij Vimexx. Werk jij liever met een andere partij, dan kan dat extra kosten met zich meebrengen omdat bepaalde werkzaamheden dan meer tijd kosten. Er kan dan een meerprijs in rekening worden gebracht. Dit zal vooraf worden aangekondigd. 

SEO staat voor Search Engine Optimalization, zoekmachineoptimalisatie. Dit zit niet bij de basic website inbegrepen. Ik zal wel de plugin voor je installeren. Wil je dit goed hebben ingesteld, dan kan dit op basis van gewerkte uren maal tarief. 

Uiteraard is dat mogelijk. Het ligt eraan wat voor pagina's je wilt. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

De licenties die ik installeer zijn 1 jaar geldig. Daarna kost verlenging € 45 per jaar (exclusief btw). Wil je ze niet verlengen, geen probleem. Je kunt dan alleen geen wijzigingen meer doorvoeren op je website. 

Ja, jouw website is responsive voor desktops, tablets en mobiele telefoons. Als je wil kunnen we hier verschillende instellingen voor aanmaken. 

Dit zit niet bij de prijs van het bouwen van een basic website inbegrepen. Dit kan ik wel voor je verzorgen. Informeer voor de mogelijkheden.

Geen probleem, dit kan altijd. De werkzaamheden kan in rekening brengen op basis van uren maal tarief, of je neemt een support strippenkaart. 

Als je zelf alles helder hebt, snel alle teksten, afbeeldingen en logo aanlevert, dan kan jouw website binnen 2 weken online zijn. Ik ben hierbij afhankelijk van jouw aanlevering. 

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden. SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser (via poort 443) wat de beveiligde verbinding tot stand brengt.

Een footer vind je terug aan de onderkant van je website. Je kunt zelf kiezen welke informatie je hierin wilt vermelden. Denk daarbij aan een copyright-melding of contactgegevens. Wat je ook vaak tegenkomt in de footer, is een linkje naar bijvoorbeeld een disclaimer. Een footer zie je vaak op de gehele website terug, al hoeft dit niet per se.

Socials zijn je vermelding van je social media kanalen. Op je website kun je deze op verschillende plaatsen laten terug komen. Ik zal ervoor zorgen dat de juiste pagina's aan de juiste social iconen worden gekoppeld, zodat je bezoekers door kunnen klikken naar je social media pagina's.