Werk met mij

Je hebt vast allerlei excuses waarom je niet met een VA zou willen werken, maar ik heb heel veel redenen waarom jij dat wel zou moeten doen!

Wil jij samenwerken met een virtual assistant?

Je bent een succesvolle ondernemer, maar je hebt het nu zo druk dat er iets moet veranderen. Je wil dat iemand je gaat helpen.

Want:

 • Je hebt het druk met van alles en nog wat en hebt hierdoor onvoldoende aandacht voor je klanten. Daarnaast heb je geen ruimte om nieuwe klanten aan te nemen, door alle randzaken die je nog moet doen.                                                  
 • Je hebt geen duidelijke social media en online marketing strategie. Je weet ook gewoon niet waar je moet beginnen, welke social media kanalen, hoeveel posts en moet ik een nieuwsbrief versturen of een weggever ontwikkelen.               
 • Je hebt geen website en hierdoor mis je potentiële klanten. Ze kunnen je nu niet vinden online. Of je hebt een website, maar deze is niet up to date. Je zou liever hebben dat je een mooie up to date website hebt die je bedrijf uitstraalt, maar weet niet waar je moet beginnen.                                             
 • Je hebt geen duidelijke planning en structuur in je werkzaamheden. Waardoor je het overzicht kwijt bent in je bedrijf. Je back-office is niet goed ingeregeld en dit stoort je, want er worden fouten gemaakt.
 • Je hebt te weinig tijd voor je gezin, omdat er altijd werk te doen is. Je hoofd loopt over en hierdoor ervaar je stress. Je kunt niet eens een avond voor jezelf nemen, je gunt jezelf dit gewoon niet, omdat er teveel werk ligt. Doordat je altijd zo druk bent, heb je ook nog gebrek aan energie.
Wil je alles zelf blijven doen? Of ga je ervoor kiezen om werkzaamheden uit te besteden? Zodat je meer tijd krijgt voor werkzaamheden die je leuk vindt?

Je hebt twee keuzes:

❌Je kunt blijven aanmodderen, een te lange to-do-list houden, alle ballen omhoog proberen te houden, stress ervaren, weinig focus hebben. Op deze manier gaat je bedrijf niet groeien. 

✔️Of je kiest ervoor om meer focus, rust en groei te creëren voor jezelf en je onderneming. 

Dit is toch wat je wil! Om te kunnen groeien en een balans te vinden in je werkzaamheden is hulp natuurlijk heel fijn. Op deze manier laat je taken los en richt jij je op je eigen werkzaamheden en groei van je onderneming. 

Ik kan je helpen, door taken van je over te nemen!

Door met mij samen te werken: 

 • Ervaar je minder chaos, omdat nu alles gestructureerd is en je werkt via een duidelijke planning. Je hebt met mij je taken goed verdeeld. Je back-office is goed ingericht en wordt goed bijgehouden.
 • Heb je een mooie website die aansluit bij de uitstraling van je bedrijf en deze wordt up to date gehouden.
 • Krijg je weer tevreden klanten, je hebt zelf nu meer tijd om hier aan te besteden. Doordat je hier meer tijd aan besteed, haal je ook een hogere omzet en heb je tijd voor leads. 
 • Ben je consistent aanwezig op social media, doordat we hier een duidelijke structuur in hebben aangebracht. 
 • Heb je meer tijd voor je gezin en je relatie verbetert, doordat je meer vrije tijd hebt. Je wordt gelukkiger en zit beter in je vel, door meer tijd voor jezelf te nemen. Je ervaart nu geen stress meer, alles is goed verdeeld en gestructureerd. Je krijgt weer energie om nieuwe dingen te gaan doen.

Dit ga ik voor je doen:

 • e-mailbeheer
 • klantcontact
 • het bijhouden en regelen van jouw afspraken
 • het structureren van je back-office
 • automatiseren van processen
 • administratie
 • plannen en plaatsen van social media posts
 • aanpassingen op je website
 • verzenden van nieuwsbrieven
 • troubleshooten
 • allerlei dingen regelen of uitzoeken

Dit zijn slecht een paar dingen die ik voor je kan doen, heb je andere taken die je wil uitbesteden, neem dan gerust contact op. Ik zal je eerlijk aangeven of ik het wel of niet kan :).

Sandra de Hoon

Kan je dan alles?

Gelukkig niet! Ik ben erg breed inzetbaar door mijn kennis en ervaring. Zo heb ik meerdere secretariële opleidingen gevolgd, opleiding voor website bouwen en verschillende social media trainingen. Lees hierover meer op de 'Over mij pagina'.

Op mijn website heb ik zo breed mogelijk proberen te omschrijven wat ik voor je kan doen, dit is natuurlijk niet alles. Staan er zaken bij die je toch graag wilt uitbesteden, neem dan contact met mij op en ik kijk wat ik voor je kan doen. 

Waarom zou je met mij samenwerken?

Met mijn jarenlange secretariële ervaring en vele opleidingen/cursussen/trainingen, ondersteun ik je op alle vlakken in je back-office. We zorgen er samen voor dat je back-office goed is ingericht. Ik krijg er een kick van om jou als ondernemer te ondersteunen, zodat je meer structuur hebt en hierdoor meer ruimte krijgt voor jouw core business en privé leven. 

Werkwijze

Als jij het ziet zitten om mij als virtual assistant in te huren. Starten we met een virtueel kennismakingsgesprek, we bespreken dan:

 1. Wie ben je en waar staat je onderneming voor? 
 2. Wat voor diensten en/of producten bied je jouw klanten aan en wie is je doelgroep?
 3. Wat verwacht je van mij als jouw virtual assistant?
 4. Welke taken zou je het liefst uitbesteden?
 5. Hoe zie jij onze samenwerking en wat vind je daarbij belangrijk?
 6. Welke systemen/programma's gebruik je? 

Is de klik er van beide kanten? Dan is het wat mij betreft de start van onze samenwerking!

Tijdens onze samenwerking zullen we regelmatig contact hebben via Skype of Zoom, om de status de bespreken van de lopende werkzaamheden. 

Sandra de Hoon

Voordelen werken met een virtual assistant

 • Ik werk virtueel vanuit mijn eigen kantoor op afstand, waardoor ik plaats en tijd onafhankelijk voor jou werk.
 • Je hebt geen extra kosten voor het inrichten van een werkplek, omdat ik mijn eigen werkplek heb. 
 • Ik ben flexibel inzetbaar. Je huurt me in voor het aantal uur, dat jij mij nodig hebt. 
 • Door mij werkzaamheden te laten overnemen, krijg je zelf meer tijd om je te focussen op je eigen werkzaamheden en bouw jezelf verder aan het succes van jouw onderneming. 
 • Meer focus op jouw core-business zal leiden tot een positief effect op jouw onderneming, jouw gezondheid en jouw familie.  

Dit zeggen anderen over werken met mij

Maaike de Vogel

Lenora Solutions

Ik bedacht een challenge maar moest hier dan ook een aanmeldpagina en sales funnel voor maken. Techniek en ik zijn geen vrienden en ik vroeg Sandra of zij tijd had om mij te helpen. 

Gelukkig deed ze dit. Maar ze hielp niet alleen mee, ze dacht ook mee. Over de creatieve opbouw van de webpagina en over de inrichting van het mailprogramma. Daarbij schakelde zij super snel en doordat ze meedenkt was het een hele fijne samenwerking. Gelukkig gaat zij mij met nog een aantal pagina's helpen. Ik ben super blij met Sandra en wil haar iedereen aanraden! 

Marielle van Houdt

Ondernemen met structuur

Sandra heeft me goed geholpen met het bouwen van mijn website (ondernemenmetstructuur.nl). Op basis van mijn wensen en ideeën heeft ze dit technisch omgezet naar een professionele website. Geduld en betrouwbaar, dat zijn eigenschappen die bij Sandra passen. Het was voor haar geen probleem om nog maar weer een keer de punten op de i te zetten. Ik schakel Sandra zeker weer in voor hulp met de site. Ook aan mijn klanten beveel ik haar van harte aan.

Gian Roelands

G Projects

Het is een zeer fijne ervaring om met Sandra samen te werken. Ik ben super tevreden over je werk, bedankt voor het maken van mijn website.

Jack Derks

ABAB Accountants B.V.

Ik heb het genoegen gehad de afgelopen 15 jaar met Sandra te mogen werken. Sandra is sterk in het organiseren en plannen van werkzaamheden, houdt het overzicht en is enorm sociaal betrokken.

Wie is Sandra?

 

Mijn naam is Sandra en ik ben virtual assistant. Ik krijg er een enorme kick van om ondernemers zoals jij te ontzorgen. Ik help je met het aanbrengen van structuur, inrichten van tools en neem terugkerende taken voor je uit handen. Daardoor houd jij op jouw beurt tijd en ruimte over die je in jouw core business kan steken.

Sandra de Hoon

Samenwerk mogelijkheden

Samenwerken met een virtual assistant is maatwerk. Iedere ondernemer heeft behoefte aan andere ondersteuning. Samen kijken we wat de beste manier is om samen te werken, zodat jij hier het meeste aan hebt. Wanneer je met mij gaat samenwerken is dat mogelijk op basis van een los uurtarief of een maandabonnement. 

Los uurtarief

In een uur doe ik al super veel. Laten we het gewoon een keer proberen. Bevalt het je, dan gaan we op uurbasis verder, of je neemt een maandabonnement. Uiteraard ook geschikt voor kleine of eenmalige projecten. Mijn uurtarief los bedraagt € 60 exclusief btw.

Maandabonnement

Wil jij intensieve ondersteuning en wil je een vast aantal uren per maand werkzaamheden uitbesteden? Dan is een maandabonnement een goede oplossing. Op deze manier weet je dat je continue ondersteund wordt. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Maandabonnement

5-19 uur per maand

Uurtarief € 55 exclusief btw

Maandabonnement

20+ uur per maand

Uurtarief € 50 exclusief btw

Zie je het zitten om met mij samen te werken?

Neem dan contact met mij op! Dan plannen we een virtuele kennismaking in.

Want heel eerlijk, een samenwerking werkt pas, als wij een klik hebben.