Werkwijze

Werkwijze

Zoals de term virtueel al aangeeft, is mijn werkwijze virtueel. Dat wil zeggen dat ik mijn eigen werkplek heb en op afstand voor jou werk. De eerste kennismaking vindt doorgaans plaats via Skype of Zoom. Het doel van dit gesprek is om kennis te maken en aan te voelen of er een klik is van beide kanten. Wil je toch liever een persoonlijk gesprek, dan is dit in overleg ook mogelijk.

 

Tijdens onze kennismaking wil ik graag van je weten:

  1. Wie ben je en waar staat jouw onderneming voor?
  2. Wat voor diensten en/of producten bied je jouw klanten aan en wie is je doelgroep?
  3. Wat verwacht je van een virtueel assistent?
  4. Welke taken zou je het liefst uitbesteden?
  5. Hoe zie jij onze samenwerking graag en wat vind je daarbij belangrijk?
  6. Welke systemen of programma’s gebruik je?

 

Is de klik er van beide kanten? Dan is het wat mij betreft de start van onze samenwerking!

 

We bespreken gedetailleerder welke werkzaamheden je exact wilt uitbesteden en kijken zo welke vorm van samenwerking het beste bij jou past. In de eerste maanden zullen we dit een aantal keer evalueren om te kijken of deze manier van samenwerken nog steeds het beste past voor ons beide. Het zou kunnen dat je wellicht toch meer taken wil uitbesteden of misschien wel minder. Dit kunnen we in gezamenlijk overleg altijd bijstellen.

 

Afhankelijk van de hoeveelheid werk wat je wil uitbesteden, zullen we op regelmatige basis Skypen of via Zoom contact hebben. Dan kunnen we status bespreken van de lopende werkzaamheden. Op deze manier behouden we een soepele samenwerking.

Werkwijze

Let's get social

Contactgegevens

De Hoon Virtual Business Support

Sandra de Hoon

KvK: 74720902

Btw-nr: NL001849411B89

Contactformulier