Wie is Sandra?

Hi, ik ben Sandra. Jouw weggeverexpert!

Dan zal ik eerst wat weggeven over mijzelf :). Ik ben een echte brabantse en hou van de brabantse gezelligheid, ben hier thuis de enige vrouw in huis en drink eigenlijk de hele dag door groene thee.

Die groene thee dronk ik eerst 17 jaar lang op een accountantskantoor, waar ik in verschillende ondersteunende functies heb gewerkt. Had het hier erg naar mijn zin, maar vond dat ik aan mijn plafond zat en wilde meer.

Ik hou ervan om mezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Het ontzorgen van anderen is iets wat ik altijd met veel enthousiasme heb gedaan. Hoe kan het dan ook anders dat ik ondernemers ontzorg. Mijn zzp-avontuur begon als virtual assistant, maar ondertussen is het al meer dan dat. 

Ik help ondernemers bij het technisch inrichten en meedenken over hun kneitergoede gratis weggever, zodat ze hiermee een constante stroom aan leads binnen krijgen.

Veel online ondernemers hebben een gratis weggever, maar halen hier nog niet genoeg uit. Dit kan zijn, omdat ze niet genoeg waarde leveren, maar vaak omdat ze de inrichting niet goed hebben aangepakt.

Sandra de Hoon

Waarom het ontzorgen...

Het ontzorgen is iets wat mij heel natuurlijk afgaat en wat ik met veel gedrevenheid doe. Ik vind het prachtig om een ander te helpen groeien en hun visie vorm te geven.

Daarom heb ik mijzelf bepakt met alle skills die daarvoor nodig zijn: ik ben van de opleiding secretaresse naar directiesecretaresse gegaan en dat afgerond met de HBO opleiding personeelsmanagement.

Voor een lange tijd zat ik goed bij mijn werkgever. Veel uitdaging, leuk werk en leuke collega's. Maar ja, op een gegeven moment was voor mij de top bereikt.

Ik ben altijd op zoek naar groei. Daarbij kreeg ik na de geboorte van mijn eerste zoon, de drang naar meer vrijheid, waardoor ik als zelfstandig virtual assistant ben gestart. Hierdoor kan ik nog steeds drukbezette ondernemers ontzorgen. 

Denk in oplossingen en niet in problemen

Wat moet je echt over mij weten?

  • Je kunt me ’s nachts wakker maken voor pure chocolade.
  • Mijn kledingkast is op kleur gesorteerd, zo gestructureerd ben ik.
  • De bezorgers staan hier geregeld voor de deur, omdat ik gek ben op online shoppen.
  • Ik ben een jongensmoeder, dus weet ondertussen alles van tractors, auto’s en vrachtwagens.
  • Ons mannenhuis is compleet met onze twee katers. Ik ben een echte kattenliefhebber.
Sandra de Hoon

Mijn kernwaarden

Groei

Eerlijkheid

Pro-actief

Gestructureerd

Humor & plezier

Ik help groeiende online ondernemers met het bedenken en technisch inrichten van hun gratis weggever, zodat zij een constante stroom aan leads genereren.

Maar let's talk about you:

  • Je wilt een gratis weggever, maar waar te beginnen? Of je wil juist een nieuwe/verbeterde versie. 
  • Je hebt geen idee wat er bij komt kijken, bij het inrichten van jouw gratis weggever.
  • Ook heb je geen kaas gegeten van het technische gedeelte. Heel eerlijk gezegd, die zaken vermoeien je een beetje. Liever iemand anders die het doet.

Groot gelijk! Jou help ik graag!

Certificaat WebAssistent
Wie is Sandra VA-certificaat
Cheat sheet
GRATIS CHEAT SHEET + HANDIGE CHECKLIST

Voor de inrichting van jouw gratis weggever!

Wil jij een gratis weggever, maar geen idee waar je moet beginnen? Tja, de mogelijkheden zijn tegenwoordig ook eindeloooooooos. En dan hebben we het nog niet over de inrichting, waar moet je allemaal aan denken? In de cheat sheet + handige checklist help ik je op weg. Ik geef je snelle tips die je kunt gebruiken.