Wie is Sandra?

Wie is Sandra? Mijn naam is Sandra de Hoon en ik ben virtual assistant. Woon samen met mijn vriend Pim, onze twee zonen Mart en Ries en twee katers in Meersel-Dreef.

Als virtual assistant help ik drukbezette ondernemers die teveel taken op hun bordje hebben en er tegen aan lopen teveel taken op hun to-do-list hebben, waardoor zij tijd en ruimte te kort komen om voldoende aan hun onderneming te werken.

Ik begrijp dat het voor jou als ondernemer lastig is om zaken uit handen te geven, maar stel je eens voor dat je voortaan tijd en energie overhoudt voor je hobby’s, gezin of partner, omdat je niet meer alles zelf hoeft te doen? Dat klinkt toch heerlijk?

Wie is Sandra de Hoon

Samenwerken

 

Samenwerken met mij betekent dat je mij taken laat uitvoeren welke jou teveel energie kosten en waar je simpelweg niet blij van wordt. Ik voer deze volledig zelfstandig voor je uit, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en kan focussen op wat voor jou het belangrijkste is.

Ik ben flexibel in de wijze waarop ik zaken aanpak en kan me goed aanpassen, daarbij hou ik van zaken goed afronden en zekerheid en duidelijkheid creëren. Belangrijk vind ik dat er harmonie is in een relatie en dat we daarbij eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Ik hecht waarde aan het behalen van resultaten en ga doelgericht aan de slag.

Mijn achtergrond

 

Na het afronden van de Mavo ben ik gestart met MBO directiesecretaresse. Tijdens mijn laatste stage ben ik terecht gekomen bij ABAB Accountants B.V. waar ik aansluitend ben blijven werken. Hier heb ik de avondopleiding directiesecretaresse gevolgd en afgerond bij Schoevers. Ik wilde nog verder en ben gestart aan de HBO opleiding Personeelsmanagement. Na vier jaar heb ik deze met succes afgerond. Bij ABAB heb ik verschillende functies vervuld van telefoniste, accountsecretaresse, coördinator cao-controles en senior accountsecretaresse. Hier heb ik 15 jaar met plezier gewerkt.

De start van mijn eigen onderneming

Ik was al langer aan het denken over de balans tussen werk en privé. Op Facebook kwam een advertentie van de VA Business Academy voorbij, dit sprak me ontzettend aan. Ik heb me ingeschreven voor de opleiding, welke ik voornamelijk virtueel heb gevolgd. 

Mijn passie ligt in het structureren, plannen en organiseren. Mijn missie is dan ook het  ontzorgen van ondernemingen en drukbezette ZZP’ers online op flexibele basis met hun dagelijkse werkzaamheden. Zo kun jij je als ondernemer op jouw passie focussen en ik op de mijne!

Wie is Sandra VA-certificaat

VA-player

Bij de VA Business Academy heb ik de opleiding ‘Start succesvol als high level VA’ gevolgd en met succes afgerond. Ik mag me nu ook vA-player noemen. Tijdens de opleiding zijn alle zaken die van belang zijn om een succesvol VA-bedrijf op te bouwen aan bod gekomen. Zeer waardevol.

Certificaat WebAssistent

WebAssistant

Bij Weblish heb ik de turbo opleiding WebAssistant gevolgd en met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik websites leren bouwen en zijn alle zaken die hierbij komen kijken behandeld. Een hele leuke opleiding, waarbij ik veel heb geleerd.

Vereniging Virtueel Support Professional

Sinds 1 juli 2019 is de vereniging voor virtueel support professionals opgericht. Deze vereniging wil meer bekendheid geven aan het beroep en wat deze professionals voor jou kunnen betekenen. Daarnaast willen zij VA’s verbinden, kennis en ervaring delen en borgen zij de kwaliteit van de VA’s. Ik ben lid!

Wie is Sandra Vereniging VSP lid
WieisSandrabelofte

Mijn belofte

Ik beloof jou dat jij door onze samenwerking meer overzicht krijgt, waardoor je efficiënter je werkzaamheden overziet en tijd en rust krijgt voor jouw core business.

Let's get social

Contactgegevens

De Hoon Virtual Business Support

Sandra de Hoon

KvK: 74720902

Btw-nr: NL001849411B89

Contactformulier