Wie is Sandra?

Hi, ik ben Sandra. Jouw Online Business Manager!

Dan zal ik eerst wat weggeven over mijzelf :). Ik ben een echte brabantse en hou van de brabantse gezelligheid, ben hier thuis de enige vrouw in huis en drink eigenlijk de hele dag door groene thee.

Die groene thee dronk ik eerst 17 jaar lang op een accountantskantoor, waar ik in verschillende ondersteunende functies heb gewerkt. Had het hier erg naar mijn zin, maar vond dat ik aan mijn plafond zat en wilde meer.

Ik hou ervan om mezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Het ontzorgen van anderen is iets wat ik altijd met veel enthousiasme heb gedaan. Hoe kan het dan ook anders dat ik ondernemers ontzorg. Mijn zzp-avontuur begon als virtual assistant, maar ondertussen is het al meer dan dat. 

Ik help ondernemers bij het structureren, automatiseren en helpen door taken uit handen te nemen met hun back-office. Zodat zij meer structuur, focus en tijd krijgen om te groeien. 

Sandra de Hoon

Waarom het ontzorgen...

Het ontzorgen is iets wat mij heel natuurlijk afgaat en wat ik met veel gedrevenheid doe. Ik vind het prachtig om een ander te helpen groeien en hun visie vorm te geven.

Daarom heb ik mijzelf bepakt met alle skills die daarvoor nodig zijn: ik ben van de opleiding secretaresse naar directiesecretaresse gegaan en dat afgerond met de HBO opleiding personeelsmanagement.

Voor een lange tijd zat ik goed bij mijn werkgever. Veel uitdaging, leuk werk en leuke collega's. Maar ja, op een gegeven moment was voor mij de top bereikt.

Ik ben altijd op zoek naar groei. Daarbij kreeg ik na de geboorte van mijn eerste zoon, de drang naar meer vrijheid, waardoor ik als zelfstandig virtual assistant ben gestart. Hierdoor kan ik nog steeds drukbezette ondernemers ontzorgen. 

Denk in oplossingen en niet in problemen

Wat moet je echt over mij weten?

  • Je kunt me ’s nachts wakker maken voor pure chocolade.
  • Mijn kledingkast is op kleur gesorteerd, zo gestructureerd ben ik.
  • De bezorgers staan hier geregeld voor de deur, omdat ik gek ben op online shoppen.
  • Ik ben een jongensmoeder, dus weet ondertussen alles van tractors, jeeps en dino's.
  • Ons mannenhuis is compleet met onze twee katers. Ik ben een echte kattenliefhebber.
Sandra de Hoon

Mijn kernwaarden

Groei

Eerlijkheid

Pro-actief

Gestructureerd

Humor & plezier

Ik help ondernemers te groeien, door ze te ondersteunen bij het structureren en automatiseren van back-office taken, of het volledig uit handen nemen hiervan.

Maar let's talk about you:

  • Heb jij een te lange to-do-list, waar echt geen eind aan komt? 
  • Heb jij geen tijd om een avond spontaan naar het terras te gaan of die nieuwe Netflix serie te kijken? 
  • Heb je gewoon weg tijd tekort, omdat je zoveel te doen hebt? 

Dan wordt het tijd dat je contact met mij opneemt!

Certificaat WebAssistent
Wie is Sandra VA-certificaat